Ghid ECG de Adrian Alecu – pret si recomandari

Cartea lui Adrian Alecu este una dintre cele mai reprezentative manuale de electrocardiografie din medicina romaneasca si totodata una dintre cele mai bune achizitii, mai ales din perspectiva raportului calitate-pret. Acest ghid este folositor tuturor celor care sunt in sistemul medical sau care isi doresc o cariera medicala, fiind deopotriva potrivit pentru studenti care trebuie sa inteleaga cum sa citeasca in mod corect o electrocardiograma, cat si medicilor rezidenti si specialisti care au cateodata nevoie sa mai revina asupra unor notiuni.

Desigur, nu e intocmai cartii lui Dale Dubin, insa ofera un bagaj mare, dar concis, de informatii, fara informatii inutile si fara detalii care nu au importanta in cazurile intalnite in clinica in viata de zi cu zi.
ghid ecg adrian alecu Cel mai bun pret il gasiti la libris.ro, acolo unde beneficiati si de transport gratuit pentru orice comanda mai mare de 30 de lei. Costul cartii fluctueaza in jurul valorii de 25 de lei (click pe link pentru a ajunge in pagina de produs), insa puteti a o prindeti si la un pret ceva mai mic in cadrul unor promotii.

Acest produs este esential in pregatirea viitorilor medici, precum si in pregatirea medicilor rezidenti, intrucat explica clar, concis si intr-un mod usor de inteles de la elemente de fiziologie a miocardului, notiuni de analiza si intelegere a electrocardiogramei, pana la unda P, complexul QRS, unda U si toate celelalte notiuni adiacente.

Electrocardiograma este un test facut zilnic in clinica, care pracic masoara activitatea electrica a muschiului cardiac si arata rapid orice neregularitati in activitatea inimii, motiv pentru care trebuie inteleasa de catre toti cei care sunt factori de decizie (si nu numai) in sistemul medical.

Distribuie acest articol!

Articole recente

One Response to “Ghid ECG de Adrian Alecu – pret si recomandari”

  1. Adrian Alecu says:

    Review-ul tau m-a emotionat. Multumesc, esti dragut!

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5