Clasament final rezidentiat Medicina – 2020

In urma contestatiilor sustinute de cei care au dat examenul de rezidentiat in sesiunea de 15.11.2020, s-a admis anularea unei grile. Astfel, punctajul maximal obtinut a fost de 932 de puncte, iar punctajul minimal a fost de 559 de puncte.

Circa 1200 de oameni au picat examenul de Rezidentiat, fie prin neprezentare (unii dintre ei au fost din pacate carantinati), fie prin faptul ca nu au reusit sa obtina punctajul minimal pentru a fi considerati promovati. Partea buna este ca toti cei care au promovat examenul de rezidentiat vor avea un loc de munca din ianuarie.

Clasamentul final al examenului de Rezidentiat, proba Medicina, il gasiti in link-urile de mai jos:
1) Link oficial de pe site-ul Ministerului Sanatatii.

2) Rezultate – (backup in caz ca rezultatele de pe site-ul Ministerului Sanatatii dispar. Click pe link pentru a ajunge la document.)

Distribuie acest articol!

Articole recente

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5