Centru de transfuzii in Oradea – program si adresa

Centrul de transfuzii sanguine din Oradea poate fi gasit la adresa: Strada Louis Pasteur, numarul 30 Oradea, cod 410154. Pentru cei care nu stiu cum sa ajunga acolo, am atasat mai jos o harta a locului exact, precum si o fotografie a cladirii, tocmai pentru a va putea orienta mai bine.
centrul de transfuzii sanguine oradea
Cladirea pe care o cautati este aceasta:
centrul de transfuzii sanguine oradea 2Daca tot nu va descurcati, atunci puteti cere detalii despre programul si despre modalitatea de ajungere la Centrul de transfuzii sanguine din Oradea la numarul de telefon: +40 259 434 752. In principiu, de la complexul Crisul trebuie sa mergeti pe strada care duce la Spitalul Clinic Judetean.

Cine poate dona sange? Orice cetatean roman cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, care nu a fost diagnosticat vreodata cu vreo boala care sa faca imposibila donarea de sange. In unele centre de transfuzii, persoanele care nu sunt domiciliate in judetul aferent, nu pot dona sange decat daca doneaza pentru persoane anume. Acest lucru se practica tocmai pentru a evita abuzul sistemului de donare de sange, dar si pentru a proteja donatorii. Barbatii nu pot dona la un interval mai des de 72 de zile, in limita la 5 donatii pe an. De regula, programul tuturor centrelor de transfuzii sanguine este de 7-13, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

Alte centre de transfuzii sanguine din tara:
1. Centrul de transfuzii in Piatra Neamt;
2. Centrul de transfuzii in Cluj Napoca;

Distribuie acest articol!

Articole recente

4 Responses to “Centru de transfuzii in Oradea – program si adresa”

 1. Ciolos Andrei says:

  Buna!
  Ma numesc Ciolos Andrei George am fost sa donez sange pe data de 06.01.2017 si as dori sa stiu grupa sanguina..
  Multumesc!

  • Dr. X says:

   Buna ziua! Grupa de sange se putea afla instant aruncand un ochi peste fisa de donator.

   Pentru detalii, puteti suna la ei si vi se va comunica prin telefon.

 2. Papp Attila Alexandru says:

  Buna ziua. As dori sa-mi comunicati rezultatele analizelor de sange obtinute in urma donarii la adresa de email. Multumesc anticipat.

  • Dr. X says:

   Domnule Alexandru, noi nu avem conexiune cu centrul de transfuzii din Oradea, ci doar am scris un articol in care sa usuram nevoia de informatii a celor care vor sa doneze sange in Oradea.

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5