Antrenament de 8 minute pentru abdomen

Desi pentru a avea patratele vizibile pe abdomen nu e de ajuns doar antrenamentul acestei grupe musculare, exercitiile intense ajuta intr-o mare masura abdomenul, intrucat ard calorii, cresc rezistenta la efort si totodata, ajuta la ingrosarea fibrelor musculare, care la randu-le, vor crea acea imagine de patratele pe abdomen.

Daca vorbim de exercitii pentru acasa, iata un scurt program pe care il puteti efectua oriunde si oricand aveti 8 minute la dispozitie.


Acest program cuprinde 9 exercitii, executate fara pauze in seturi de cate 45 de secunde. Ele pot fi executate acasa sau, de ce nu, la birou. Scopul acestui antrenament este de a antrena din toate unghiurile muschii abdominali, atat rectus abdominis, cat si muschii oblici.

Reguli de urmat

Daca sunteti incepatori, lucrati in ritmul vostru si nu fortati ritmul incercand sa faceti deodata cu cei din videoclip. Chiar si asa veti simti o senzatie de arsura in muschi, insa e foarte important sa duceti antrenamentul la capat fara sa va opriti.
De asemenea, nu faceti greseala pe care o fac multi: nu antrenati aceasta grupa de muschi in fiecare zi, mai ales daca nu aveti o alimentatie de sportiv de performanta. Muschii au nevoie de timp sa se refaca, dar si de nutrienti suficienti, astfel ca riscati sa intrati in supraantrenament si nici sa nu aveti rezultate. Folositi aceasta gama de exercitii de maxim 3-4 ori pe saptamana.

Pentru ca acest antrenament sa dea rezultate, el trebuie asociat cu o dieta calorica si cu suplimente care sa va ajute la slabit. Il puteti asocia cu administrarea de l-carnitina, precum si cu cafeaua de slabit din banner-ul de mai jos. Fara o dieta potrivita, e imposibil ca patratelele sa iasa in evidenta, mai ales ca pentru acest lucru trebuie ca procentajul de grasime sa fie destul de redus.

Distribuie acest articol!

Articole recente

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5