Unde gasesti medic nutritionist in Cluj?


9 din 10 oameni nu stiu cum anume trebuie sa se alimenteze pentru a ramane sanatosi, iar acest lucru se vede pe termen lung: performantele in viata de zi cu zi scad pe toate planurile, apar unele probleme medicale, ba chiar mai mult, multi oameni ajung sa fie depresivi si deloc productivi.

Mai mult, multa lume crede ca nu are nevoie sa apeleze la serviciile unui nutritionist, considerand ca isi pot insusi informatiile de care au nevoie de la televizor sau de pe Internet, lucru care nu intotdeauna e recomandat. Atat la TV, cat si pe Internet, se gasesc cu usurinta pseudospecialisti care isi promoveaza serviciile, singurul lor scop fiind acela de a isi vinde produsele, fara sa conteze catusi de putin daca utilizatorii/clientii lor reusesc sa-si atinga scopurile. Tocmai de aceea este nevoie, indeosebi in cazul persoanelor supraponderale si al celor cu probeleme de sanatate, sa apeleze la serviciile unui nutritionist.
consultanta nutritie si dietetica
Daca aveti nevoie de un nutritionist si sunteti din Cluj, atunci trebuie sa va duceti la Centrul Tengu. La cabinet veti gasi ajutor specializat din partea primei promotii de dieteticieni din tara, respectiv de la UMF Cluj. Ce fel de servicii veti gasi la cabinetul de nutritie de la Centrul Tengu?
a) stabilirea unui plan de dieta pentru toate categoriile de persoane (adulti, copii, sportivi etc);
b) strategii pentru cresterea sau scaderea in greutate, respectiv pentru atingerea greutatii ideale;
c) regimuri personalizate in functie de obiectivele personale;
d) monitorizare pe termen lung;
e) analiza masei corporale;

In plus, pentru cei care vor sa faca miscare, la Centrul Tengu au loc zilnic cursuri de kickbox, MMA, Jiu Jitsu Brazilian, precum si cursuri de autoaparare pentru copii.
Ii gasiti in Piata Garii, nr. 4-5, la numerele de telefon afisate in poza de mai sus sau la adresa urmatoare de mail: contact@centrultengu.ro

Distribuie acest articol!

Articole recente

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5