Testare iridiologica in Cluj

Desi subiectul iridiologiei isi atrage multe critici, deseori pe buna dreptate, acestea survin in mod natural din doua cauze: fie oamenii au asteptari mult prea mari de la o simpla testare iridiologica, fie o parte dintre cei care activeaza in acest domeniu isi promoveaza produsele si sedintele intr-un mod total nerealist.

Ce este iridiologia? Este un tip de medicina alternativa care se bazeaza pe faptul ca anumite boli, corelate cu factori de risc cunoscuti (de exemplu, prezenta genelor BRCA1 si BRCA2, raspunzatoare pentru aparitia cancerului la san, se intalnesc deseori la generatii succesive ale aceleaiasi familii), pot da indicii despre starea de sanatate a omului si, mai ales, pot da indicii despre bolile la care corpul uman este susceptibil chiar si cu mult timp inainte ca ele sa dea primele simptome. Cu alte cuvinte, testarea iridiologica NU STABILESTE UN DIAGNOSTIC, ci are mai degraba rol de avertizare, de preventie.
iridiologie

Despre iridiologie

Stiinta aceasta a aparut la jumatatea secolului XVI, mai exista in cartea Chiropractica Medica scrisa de Philip Meyen von Coburg, in care se vorbea despre diagnosticarea bolilor pe baza schimbarilor care au loc la nivelul irisului. Totusi, termenul de iridiologie a aparut prima data in Ungaria, in lucrarile lui Ignaz von Peczely. Desi procesul clasic de studiu e mai complicat, in esenta, irisul e impartit in mai multe sectiuni (fiecare pentru anumite organe), iar modificarile observate in zonele respective inseamna ca exista o problema medicala in zona respectiva, fie una care se poate dezvolta in viitorul apropiat cu precadere in zona respectiva. Din nou, cei care promoveaza aceasta tehnica ca avand functia de diagnosticare gresesc enorm, de unde si scepticismul cu care multi oameni privesc iridiologia.

Testare iridiologica in Cluj

Pentru cei din Cluj, la Natur Shop (in cartierul Manastur, pe strada Ciobanului) se fac testari iridiologice gratuite, in urma carora se pot afla despre zonele in care pot exista anumite probleme. Testarea se face pe un aparat, iar rezultatele sunt interpretate instant de catre soft-ul aferent, tocmai pentru o eficienta mai buna.
testare iridiologica cluj
Cum ajungeti acolo? Daca mergeti cu autobuzul, autobuzele 9, 24, 24B, 29 va pot lasa la 100 de metri de magazin. Am atasat o harta cu punct de reper principal Billa Manastur, iar cu destinatia sediul magazinului Natur Shop de pe strada Ciobanului. Magazinul este situat la parterul primului bloc cu 10 etaje, iar in sediul magazinului se gasesc produse naturiste de la companii precum Dacia Plant, Solaray, Vitalinas si multe altele.

Distribuie acest articol!

Articole recente

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5