Spitalul CFR Cluj Napoca – localizare si contact


Spitalul Universitar CF Cluj Napoca este denumit impropriu ca fiind “spitalul CFR”, aceasta fiind vechea denumire a acestui loc, denumire care a fost schimbata in anul 1999 cu actuala titulatura. Spitalul are mai multe sectii in structura, din care 2 sectii de medicina interna, o sectie de chirurgie generala, o sectie ATI, o sectie de neurologie si una de oftalmologie. Totodata, cunoscut si sub numele de “Medicala 4”, amfiteatrul gazduieste si un amfiteatru pentru studentii Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hateganu”.

Cum se ajunge la Spitalul Universitar CF Cluj Napoca? Folosind harta de mai jos. Pentru cei care nu stiu Clujul, important este sa se ajunga la Casa de Cultura a Studentilor. De acolo, faceti prima strada la dreapta si urcati circa 300 de metri pe strada Republicii pana la nr. 16-18-20 (pe partea dreapta). Nu este semnalizat prin indicatoare luminoase, dar poate fi observat cu usurinta, fiind cea mai mare cladire din zona.

Nota editorului: pentru interventii/consulturi chirurgicale recomand cu caldura pe doctorii Valentin Muntean si Emilia Patrut. Sunt 2 oameni geniali, un exemplu viu pentru toate generatiile de doctori.
spitalul universitar CF Cluj Napoca
Contact:
a) adresa de e-mail: spital_ucf_cn@yahoo.com;
b) centrala spitalului: 0264-599596

Distribuie acest articol!

Articole recente

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5