Imbunatatirea vietii intime, esentiala pentru cuplu

Omul are mai multe nevoi fundamentale. Teoria aceasta a fost dezvoltata de catre economistul Artur Manfred Max Neef, care a catalogat aceste nevoi dupa cateva principii bine definite, care se pot regasi in viata de zi cu zi, inclusiv in viata de cuplu.
Dupa Max (iar astazi, teoria lui este majoritar acceptata), nevoile umane sunt:
a) subzistenta – nevoi de baza, de adapost, hrana, companie;
b) protectie – nevoia de ajutor, de autonomie etc;
c) afectiune – nevoia de viata de cuplu, nevoia de viata intima, de dragoste;
d) nevoia de a intelege – adica nevoia de educatie, de explicatii;
e) nevoia de participare – de asociere, de cooperare;
f) nevoia de identitate;
g) nevoia de libertate;

Daca Conventia Europeana a Drepturilor Omului garanteaza o buna parte dintre aceste drepturi (in conditii de trai in legalitate), nevoia de afectiune nu este garantata de nicio institutie, ea cazand in sarcina individului. Totusi, este una dintre nevoile dominante, care adesea poate dicta anumite tipuri de comportament, dar totodata si una dintre cele mai dificile de indeplinit. De ce? Pentru ca presupune intimitate, compatibilitate si comuniune, atat fizice, cat si psihice; iar daca cele psihice sunt mai usor de adus la un numitor comun, compatibilitatea fizica in viata intima e ceva un pic mai greu de rezolvat pe cale naturala, dar pentru care, din fericire, exista suplimente nutritive.

Suplimente capabile sa ajute

Problemele in viata intima pot avea anumite cauze. Pur si simplu, dupa o anumita varsta, barbatilor le scade secretia naturala de testosteron, implicit exista riscul sa apara probleme cu potenta. Cum terapia cu hormoni de substitutie (practic, sa fie administrat testosteron in doza terapeutica, pentru a compensa scaderea deficitului, care apare in mod inerent odata cu inaintarea in varsta) este inca ilegala la noi in tara, o solutie buna ar fi suplimentele nutritive concepute special pentru a imbunatati viata intimita si pentru a prelungi clipele in doi. Un astfel de supliment este PowerV8, care in ciuda zvonurilor, este un produs aprobat de Ministerul Sanatatii (lucru verificabil aici), un supliment natural, care nu contine metaboliti de hormoni (deci poate fi folosit linistit chiar si de catre sportivi, fara sa existe riscul de probleme la teste doping).

Ce contine PowerV8?
Fiecare comprimat are 550 de mg, din care:
a) extract de Ginkgo Biloba – 115 mg, care pe langa avantajele descrise mai sus, inlatura stresul oxidativ, stimuleaza producerea de testosteron, dar creste si abilitatea de concentrare;
b) extract de seminte de Praz – 95 mg;
c) extract de radacini de Ginseng – 80 mg;
d) extract din fructe de Goji – 80 mg;
e) extract de Scortisoara (care are efect vasodilatator) – 80 mg;

Puse laolalta, toate aceste substante au efectele mentionate mai sus: au efecte vasodilatatoare, stimuleaza apetitul intim si prelungesc clipele in doi, toate acestea fara ca utilizatorii sa aiba efecte secundare de niciun fel. In definitiv, substantele din compozitie sunt substante de care ne lovim zilnic, dar care iata, in combinatia potrivita, au efecte pozitive pentru viata de cuplu si nu numai.

Distribuie acest articol!

Articole recente

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5