Grile-admitere.ro – o platforma utila!

Ii ramasesem dator lui Mihai, unul dintre proprietarii acestei platforme, cu un review onest si cinstit al acestei platforme. Am zis ca astept sa incep facultatea, sa postez din perspectiva de student si sa las lucrurile la sedimentat un pic, nu sa postez sub influenta reusitei.

Bun, am avut cont la grile-admitere.ro inca de pe vremea vechii platforme si imi place sa cred ca am ajutat putin la dezvoltarea variantei noi din postura de tester (avand pregatire in domeniul de testare). Asta conteaza mai putin, caci altceva vreau sa punctez in randurile urmatoare, anume despre utilitatea acestui site.

Dupa cum stiti, grile-admitere.ro reuneste cartile de grile de la mai multe centri universitari din tara (nu doar de Medicina) si faciliteaza efectuarea de teste specifice, atat in varianta desktop, cat si pe mobil (chiar am fost placut surprins de optimizarea pentru mobil, caci nu ma asteptam si la asa ceva), dar si de personalizarea testelor in functie de nevoile personale. Personal, eu m-am axat in special pe testele de biologie de la centrele de la Cluj, Iasi, Timisoara si Oradea si doar putin de la Bucuresti, unde am compensat prin testele (surprinzator de grele) de chimie. Mai mult, utilizatorii au posibilitatea sa-si adauge singuri testele pe site si sa le faca publice sau nu, o alta facilitate foarte utila, mai ales daca vreti sa va puneti admiterile si simularile din anii precedenti sau teste impartasite de alti colegi, viitori colegi sau prieteni si sa aveti acces la ele oricand si oriunde aveti un device conectat la internet.

De ce scriu astea? Pentru ca platforma aceasta e un exercitiu util pentru toti cei care vor sa dea admiterea la medicina in 2018. Serios ca e. Spun asta din perspectiva unuia care a avut cateva admiteri ratate si care a avut si job intre timp.
grile admitere
1) Primul si cel mai mare avantaj, paradoxal, nu sunt grilele in sine, ci posibilitatea de a le face oricand, obtinand rezultate in timp real. Asta se traduce prin timp mai mult alocat invatatului si exercitiilor si mai putin timp pierdut. Eu am facut grile in timp ce mergeam cu autobuzul sau cu trenul, in pauzele de la job, ori toate acestea au insemnat timp mai mult petrecut pregatindu-ma pentru admitere.

2) Raportul calitate-pret foarte bun.
Poate nu pentru toate facultatile, dar de la un anume nivel incolo, un cont premium pe acest site poate substitui meditatiile, ori asta se traduce prin costuri mult mai mici. Facand grile de la toate centrele, am avut de-a face cu fel de fel de chichite si cu moduri de gandire diferite, astfel ca am mers mult mai pregatit pentru orice atunci cand am mers la admitere.

3) Imbunatateste capacitatea de concentrare si spun asta din perspectiva unuia care a ratat 2 admiteri doar din cauza neatentiei. Mi-au pus probleme grilele de la Craiova si de la Bucuresti, nu prin dificultate, ci prin modul de formulare care ascundeau numeroase capcane. Esti practic fortat sa citesti cuvant cu cuvant.

Bun, sa trec in revista si un oare care dezavantaj, dar care nu tine de platforma in sine, ci de efectuarea de grila. Avand un numar finit de grile, efectuarea lor repetata devine dintr-un lucru benefic un dezavantaj, pentru ca grilele respective sunt invatate, ori in circumstantele unicitatii grilelor de la examen, nu vreti sa mergeti acolo cu un sistem robotizat, caci veti fi dezamagiti. Poate la unele facultati inca mai merge sa invatati grilele, dar nu-i recomandat, mai ales pentru anii de facultate cand veti fi bombardati cu grile naucitoare facute special sa incurce studentii si care vor fi la prima vedere.

In acest sens, recomand cu increderea alternarea testelor redactionale cu grilele, cu teste de 100-200 de grile per test, astfel incat sa puteti relua rapid materia cand aveti nevoie, dar si pentru a nu permite creierului sa uite din informatiile cruciale la examenul de admitere.

Per ansamblu, salut efortul de a dezvolta aceasta platforma si ii datorez in parte succesul avut la examenul de anul acesta. E o unealta extrem de folositoare celor care vor sa munceasca si care vor sa-si creasca sansele la examenul de admitere, care daca a functionat la mine, va functiona si la oricine altcineva.

Distribuie acest articol!

Articole recente

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5