Congres Medicalis 2019 la Cluj Napoca

Ca in fiecare an, Congresul International Medicalis pentru Studenti si Tineri Medici va avea loc la Cluj sub egida UMF Iuliu Hatieganu si a Organizatiei Studentilor Medicinisti din Cluj. Ce e special la aceasta editie fata de celelalte e faptul ca este oarecum aniversara, congresul implinind venerabila varsta de 20 de ani.

Data de desfasurare a congresului va fi in perioada: 9-12 mai.
Pentru participarea la congres, doritorii trebuie sa plateasca o taxa (vedeti mai jos detalii) si sa se inscrie pana pe data de 24 aprilie. In schimb, cei care doresc sa isi prezinte munca in domeniul cercetarii trebuie sa trimita abstract despre subiectul ales pana pe data de 8 aprilie, cu mentiunea ca exista posibilitatea de extensie a deadline-ului pentru trimitere.Anul acesta, pe lista de speakeri se afla nume precum:
1) Mihai Netea, MD PHD, imunolog la Universitatea Radboud in Olanda.
2) Hani Al-Qadhi MD, seful departamentului de chirurgie in Sultan Qaboos University, Oman General.
3) Alon Schneider MD, cercetator la Universitatea Aarhaus.
4) Ramon Brugada, MD PHD, poate unul dintre cei mai asteptati lectori de la acest congres.

Pe langa conferintele sustinute de ei, vor fi si circa 20 de workshop-uri, printre care se afla incursiune in domeniului primului ajutor, atat pentru copii cat si pentru adulti, incursiune in sistemul medical din sistemul penitenciar din Romania, workshop de endoscopie si cateva chirurgicale.

Inscrierile se pot face pana pe 24 aprilie AICI (click pe link pentru a ajunge pe site-ul oficial Medicalis), urmand ca doritorii sa aiba de ales daca vor sa participe si la un workshop sau si la gala de final a congresului. Preturile incep de la 120 de lei si pot ajunge pana la 245 de lei, cu toate ca pentru cine alege sa participe doar la gala, pretul este de 90 de lei.

Medicalis 2019 se anunta a fi un congres reusit la care s-a muncit mult, mai ales ca este o editie aniversara. Fiind un eveniment cu traditie in viata medicala din Cluj, standardele nu au cum sa coboare, ci din potriva, pot doar sa urce.
congres medicalis

Distribuie acest articol!

Articole recente

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5