Congres Asklepios 2019 – Sibiu

Dacă anul trecut congresul Asklepios de la Sibiu s-a organizat in perioada 3-6 mai, anul acesta se va organiza in perioada 19-21 aprilie, tot sub egida Societatii Studentilor Medicinisti din Sibiu.
Pana la data scrierii acestui articol, informatiile sunt foarte saracacioase, exceptand cateva informatii precum:
– numarul maxim de participanti este de 200, numar care a fost deja atins.
– termenul limita de plata a taxei este de 10 aprilie, iar cel de trimitere al abstractelor este de 12 aprilie.Dar in afara de aceste informatii, cu 11 zile inainte de inceperea congresului inca nu a fost afisat absolut niciun program stiintific, ceea ce e oarecum dezamagitor si nu foarte profesional din partea organizatorilor, pentru ca oamenii trebuie sa stie la ce sa se astepte.

Sigur, probabil vor aparea in zilele urmatoare mai multe detalii, dar oricum este destul de tarziu, mai ales in comparatie cu restul congreselor, care au anuntat cu saptamani sau chiar luni in urma pe cine vor avea ca invitati.
Ramane sa revin cu detalii pe masura ce se afiseaza sau aflu pe surse cate ceva sau chiar de la fata locului, pentru ca deja mi-am platit participarea si urmeaza sa prezint un caz acolo.
congres asklepios sibiu

Distribuie acest articol!

Articole recente

Lasa un comentariu

© 2020 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5