Calmogen Plant – prospect si indicatii terapeutice

Calmogen Plant este un supliment alimentar produs de catre cei de la Omega Pharma si, in principiu, este pe baza de plante si de magneziu, avand scopul de a elimina stresul si de a facilita functionarea sistemului nervos in situatii de de stres, precum si functionarea sistemului muscular, avand rol si de protector natural al inimii.
calmogen plant prospect

Ce contine Calmogen Plant?

Dupa cum se poate vedea pe prospect, ingredientele active din acest supliment sunt:
1) Magneziu (50,4 mg. 3 capsule pe zi reprezinta 40% din necesarul zilnic de magneziu;
2) Extract de Floarea-Pasiunii (sau pentru amatorii de ierbologie, e extract de Passiflora Incarnata) in doza de 50 de mg, cu minim 6% flavonide;
3) Extract de hamei, valeriana (despre care stim ca are un efect calmant, care adesea induce somnul) si ghintura, toate trei tot in doze de 50 de mg;Pe langa aceste substante, in capsule se mai gaseste acid valerianic, substante stabilizatoare, agenti antiaglomeranti, dar nimic care sa ridice riscul aparitiei unor efecte secundare, fiind nimic altceva decat substante care sunt constituenti obisnuiti ai suplimentelor de acest tip.

Nota autor: acest supliment a fost folosit personal in preajma unui examen important in care cantitatea de stres a fost enorma. Din experienta proprie, pot spune ca functioneaza chiar si in dozele prescrise pe prospect, pentru ca reduce stresul si calmeaza, indeparteaza starile de panica.

Cum se utilizeaza acest supliment?

Calmogen Plant se foloseste zilnic, cate trei tablete intr-un interval de 24 de ore, de regula inainte de mesele zilnice. Consumul este rezervat adultilor, suplimentul putand fi totusi folosit si de catre copii, dar numai la recomandarea medicului de familie sau a medicului pediatru.

ATENTIE: Acest produs este un supliment alimentar si nu un medicament antihipertensiv, deci nu substituie medicatia pentru problemele cardiace. De asemenea, pacientii cu boli cardiace, cu boli renale, cu alergii, femeile gravide sau care alapteaza, bolnavii cu ulcere in sistemul digestiv ar trebui sa ceara sfatul medicului inainte de a consuma acest medicament, pur si simplu pentru a evita riscul unor potentiale complicatii.

Cat costa acest supliment?

In functie de farmacie, costa aproximativ 14-15 lei per cutie, in care sunt 20 de capsule, deci o cutie dureaza aproximativ o saptamana.

Distribuie acest articol!

Articole recente

2 Responses to “Calmogen Plant – prospect si indicatii terapeutice”

  1. Ciobanu daniela says:

    Bună ziua am de dimineață examen auto cat c pot lua o pastila de calmogen :???am citit in prospect și scrie că afectează starea conducătorului auto

  2. Mirela says:

    Bună ziua!

    Acest produs nu scade tensiunea si pulsul? Caci eu sunt agitata, dar nu mi creste pulsul f mult, si nici tensiunea, deci sunt cam la limita inferioara.. Am 60 de batai si tensiunea 9 cu 5 sau 10 cu 5, aproximativ.

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5