Apilarnil Potent – Prospect si pret

Apilarnil Potent este un supliment alimentar menit pentru cresterea libidoului si pentru stimularea si mentinerea sanatatii aparatului reproducator, atat la barbat, cat si la femeie. Este un produs pus creat de catre cei de la BIOFARM SA si se gaseste in cutii de 30 de comprimate.

Ingrediente

In fiecare comprimat se gasesc:
1) extract de radacini de telina (despre care stim ca imbunatateste spermatogeneza), 90 de mg;
2) glicerofosfat de calciu si diferiti agenti de incarcare, printre care si lactoza si celuloza microcristalina;
3) pulbere din larve de trantor, cu efect in cresterea libidoului si tonusul aparatului reproducator;
4) acid folic, cunoscut si sub numele de vitamina B9 (hidrosolubila), despre care stim ca imbunatateste spermatogeneza si fertilitatea, cea din urma atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor;>

Cum actioneaza acest supliment?

Acest supliment este menit sa imbunateasca viata intima a oricarui cuplu. Combinatia de extract de telina, de larve de trantor combinate cu calciu si acid folic, creste nu numai libidoul, ci si eficienta aparatului reproducator. In plus, datorita acidului folic, corpul nu mai resimte atat de usor oboseala, iar utilizatorii acestui supliment au o rezistenta marita, atat in viata intima, cat si in timpul eforturilor fizice. In plus, acidul folic ajuta mult si la mentinerea producerii de hematii (globule rosii de sange) sau chiar la imbunatatirea ei, precum si reduce anumite sansa de aparitie a cancerului de colon, a accidentelor vasculare cerebrale si a infarctului miocardic, plus ca se pare ca atunci cand este consumat in timpul sarcinii, reduce sansele de aparitie de boli cardiovasculare la copii.

Mod de administrare si pret

Acest medicament se gaseste in cutii de 30 de comprimate, de regula in jurul pretului de 26-28 de lei in farmacii, cu toata ca in magazinele online poate fi cumparat mai ieftin (vezi link-ul de mai jos).

In ceea ce priveste administrarea, se vor lua cate 3 comprimate pe zi pentru o perioada de 7-10 zile, dupa care urmeaza o pauza de 5-6 zile, dupa care se reia ciclul ori de cate ori este nevoie.

Cumpara APILARNIL POTENT la cel mai bun PRET (click pe link pentru a accesa pagina de profil)
apilarnil potent
Sursa articol: prospect.

Distribuie acest articol!

Articole recente

Lasa un comentariu

© 2021 Medicina 101 – Boli, Simptome si Tratamente. Toate drepturile rezervate. Articolele de pe acest site au caracter informativ. Nu incercati sa va autodiagnosticati sau sa va tratati pe baza informatiilor citite, intrucat multe boli au simptome comune, dar tratamente diferite. Pentru orice problema medicala adresati-va doar cadrelor medicale specializate.. Statistici T5